SAGARDO GARAIA

(urtarrila erditik maiatza bukatu arte)

Sagardotegiko menua

  • Txorizoa sagardoan
  • Bakailaoa errebueltoa
  • Bakailaoa takoak piper berdeekin
  • Txuletoi parrilan
  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak
  • TXOTX, sagardoa kapelatik
32'50 € (BEZ barne)

Haur menua

(urte osoan)

  • Makarroiak edo frijituak
  • Oilasko paparra edo solomo edo etxeko hanburgesa
  • Izozkia
  • Sagar zukua ekologikoa edo freskagarria eta ura

15 € (BEZ barne)

UDAKO GARAIA (maiatza erditik uztaila bukatu arte)

 Udako menua

4 pertsonendako gutxienez
Pikatzeko

  • ITURRIETA entsalada
  • Etxeko frijituak
  • Gernikako piperrak

Bigarren platerak

  • Makailu frijitua piper berdeekin edo Bizkaiko erara
  • eta Txuletoia parrilan (Kilo batekoa 4 pertsonarako)

Postrea

  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak

Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa

 

31 € (BEZ barne)

 

Sagardotegiko menua (udako garaian)

2 pertsona gutxienez

  • Txorizua sagardoan
  • Makailua errebueltoa
  • Makailua takoak piper berdekin edo bizkaiko erara
  • Txuletoi edo sahieska parrilan
  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
  • Sagardoa botilan

33 € (BEZ barne)

Sahieskiarekin 28 € (BEZ barne)

Karta

Udako gauetan ere

  • Plater konbinatuak, etxeko hanburgesak,...


Enkarguz... beste menu batzuk

ORIXOL menua

Pikatzeko

  • Txorizua sagardoan
  • Entsalada ilustratua
  • Makailu edo odoloste errebueltoa

Bigarren platera

  • Txerri saiheskia edo txuletoia parrilan

Postrea

  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak

Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa

Kafea

Sahieskiarekin 24,50 € (BEZ barne)

Txuletoiarekin 29,50 (BEZ barne)

Kriantza ardoarekin (+3,00€)

UDALAITZ menua

Pikatzeko, hauetatik 4 aukeratu:

  • Txorizua sagardoan
  • Patea
  • Entsalada ilustratua
  • Urdaiazpiko
  • Pikilo piperrak esnegainaz
  • Penka beteak Idiazabal eta onddo saltsan
  • Etxeko kroketak

Bigarren platerak:

  • Bakailua frijitua piperrekin edo bizkaina erara
  • eta Txerri saiheskia parrilan

Postrea

  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak

Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa

Kafea

 28,50 € (BEZ barne)  

Kriantzarekin 31,50 € (BEZ barne)

ANBOTO menua

Pikatzeko, hauetatik 4 aukeratu :

  • Txorizua sagardoan
  • Ahateko "bloc"
  • Entsalada epela
  • Nafarroako zainzuriak (2 saltsa edo beteak onddoen saltzarekin)
  • Paleta Iberikoa
  • Onddo edo makailua errebueltoa
  • Pikilo piperrak esnegainaz
  • Penka beteak Idiazabal eta onddo saltsan
  • Etxeko frituak

Bigarren platerak, aukeratzeko

  • Legatza plantxan edo saltsan
  • Makailua frijitua piperrekin edo bizkaina erara
  • Txipiroiak bere saltsan
  • Bildots txuletilak
  • Txuletoia parrilan
  • Entrekota "a la pimienta" edo roquefort gaztarekin
  • Txerri saiheskia parrilan

Postrea

  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak

Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa
Kafea

36 € (BEZ barne)

 Kriantzarekin 39 € (BEZ barne)



Ospakizun handietarako edo ospakizun berezietarako, hala nola ezkontzetarako, menua zure beharretara egokituko dugu, eta elkarrekin ekitaldi bat diseinatuko dugu, bai ikuspuntu gastronomikotik, bai zuen familiekin eta lagunekin ahalik eta gustuen aurkituko duzuen giroa sortuz.