SAGARDO GARAIA
(urtarrila erditik maiatza bukatu arte)
Sagardotegiko menua
- Txorizoa sagardoan
- Bakailaoa errebueltoa
- Bakailaoa takoak piper berdeekin
- Txuletoi parrilan
- Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak
- TXOTX, sagardoa kapelatik
Haur menua
(urte osoan)
- Makarroiak edo frijituak
- Oilasko paparra edo solomo edo etxeko hanburgesa
- Izozkia
- Sagar zukua ekologikoa edo freskagarria eta ura
15 € (BEZ barne)
UDAKO GARAIA (maiatza erditik uztaila bukatu arte)
Udako menua
4 pertsonendako gutxienez
Pikatzeko
- ITURRIETA entsalada
- Etxeko frijituak
- Gernikako piperrak
Bigarren platerak
- Makailu frijitua piper berdeekin edo Bizkaiko erara
- eta Txuletoia parrilan (Kilo batekoa 4 pertsonarako)
Postrea
- Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa
Sagardotegiko menua (udako garaian)
2 pertsona gutxienez
- Txorizua sagardoan
- Makailua errebueltoa
- Makailua takoak piper berdekin edo bizkaiko erara
- Txuletoi edo sahieska parrilan
- Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
- Sagardoa botilan
33 € (BEZ barne)
Sahieskiarekin 28 € (BEZ barne)
Karta
Udako gauetan ere
- Plater konbinatuak, etxeko hanburgesak,...
Enkarguz... beste menu batzuk
ORIXOL menua
Pikatzeko
- Txorizua sagardoan
- Entsalada ilustratua
- Makailu edo odoloste errebueltoa
Bigarren platera
- Txerri saiheskia edo txuletoia parrilan
Postrea
- Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa
Kafea
Sahieskiarekin 24,50 € (BEZ barne)
Txuletoiarekin 29,50 (BEZ barne)
UDALAITZ menua
Pikatzeko, hauetatik 4 aukeratu:
- Txorizua sagardoan
- Patea
- Entsalada ilustratua
- Urdaiazpiko
- Pikilo piperrak esnegainaz
- Penka beteak Idiazabal eta onddo saltsan
- Etxeko kroketak
Bigarren platerak:
- Bakailua frijitua piperrekin edo bizkaina erara
- eta Txerri saiheskia parrilan
Postrea
- Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa
Kafea
28,50 € (BEZ barne)
ANBOTO menua
Pikatzeko, hauetatik 4 aukeratu :
- Txorizua sagardoan
- Ahateko "bloc"
- Entsalada epela
- Nafarroako zainzuriak (2 saltsa edo beteak onddoen saltzarekin)
- Paleta Iberikoa
- Onddo edo makailua errebueltoa
- Pikilo piperrak esnegainaz
- Penka beteak Idiazabal eta onddo saltsan
- Etxeko frituak
Bigarren platerak, aukeratzeko
- Legatza plantxan edo saltsan
- Makailua frijitua piperrekin edo bizkaina erara
- Txipiroiak bere saltsan
- Bildots txuletilak
- Txuletoia parrilan
- Entrekota "a la pimienta" edo roquefort gaztarekin
- Txerri saiheskia parrilan
Postrea
- Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
Sagardoa botilan edo urteko errioxako ardoa
Kafea
36 € (BEZ barne)