SAGARDOTEGIKO MENUA 

(urte osoan)

    TXORIZOA SAGARDOTAN
BAKAILO NAHASKIA
BAKAILOA PIPER BERDE ETA TIPULA FRIJITUAREKIN

 
TXULETOIA PARRILLAN
 
“IDIAZABAL” GAZTA, IRASAGARRA ETA INTXAURRAK

ETXEKO POSTREAK

“ITURRIETA” SAGARDOA EKO

“TXOTX”-etik maiatza arte eta botilatik ekainetik


UDAKO MENUA

(ekainetik aurrera)

 ETXEKO SARRERA
“ITURRIETA” ENTSALADA
PENKA BETEAK ONDDO ETA IDIAZABAL GAZTA SALTSAREKIN
 
BIGARRENAK AUKERATZEKO:

• BAKAILU FRIJITUA edo BIZKAITAR ERARA
• TXIPIROIAK TINTAN
• TXERRI SAIHESKIA PARRILLAN
• TXULETOIA PARRILLAN
 
ETXEKO POSTREAK

“Iturrieta” sagardo ekologikoa eta ura




UMEEN MENUA

 MAKARROIAK EDO FRITOAK
OILASKO PAPARRA,  EDO ETXEKO HAMBURGUESA
IZOZKIA

SAGAR ZUKO EKOLOGIKOA ETA URA


GAUEKO MENUA

(maiatza - uztaila gauak)

ETXEAN EGINDAKO PASTA:
• RABIOLIAK TXULETA HARAGI ETA ZIAZERBAZ BETEAK
• RABIOLIAK BAKAILOZ BETEAK
• RABIOLIAK ODOLOSTE ETA SAGARRAEKIN BETEAK
• TAGLIATELE

PLATER KONBINATUAK

ENTSALADAK



 

Ospakizun edo topaketa berezietarako, hala nola, ezkontzetarako menua zure beharretara egokituko dugu, eta elkarrekin ekitaldi bat diseinatuko dugu, ikuspuntu gastronomikotik, zein zuen familiekin eta lagunekin egun aparta pasetzeko giroa sortuz.